PGM

PGM

PGM erbjuder alla sina LogiStore-kunder en egen webbutik som anpassas efter kundens grafiska profil och önskemål. Att som företag ha en webbutik med sitt profilsortiment har många fördelar.

Vi var bland de första i vår bransch att erbjuda våra kunder en e-handelslösning. Det är en stor fördel att själv ha utvecklat sin eget system vilket vi har gjort. Om en kund har specifika önskemål om vad shopen ska ha för olika funktioner, som inte redan finns såklart, så kan vi åtgärda detta under korta ledtider. Vi arbetar kontinuerligt med att hela tiden utveckla vårt system för att tillgodose framtidens krav.

Med ett modernt utseende och användarvänligt gränssnitt känner sig även den mest datorovana sig välkommen att använda och handla ur vår webbshop. PGMs e-handelslösning erbjuder en mängd funktioner som mycket väl motsvarar våra kunders högt ställda krav på logistiskansvar, beställning, lagersaldo, lagerhållning, fakturering, statistik, attestfunktion, behörighetsnivåer, leveranskontroll, uppföljning och ständig utvärdering för att utveckla funktioner i webbshopen.

 

Besök PGM: www.pgm.nu

Intervju